روشهای ارزیابی حسی مواد غذایی وتجزیه وتحلیل نتایج
   کیفیت کوشان پارس
   08:30
   تهران، طرشت، بلوار تیموری، کوچه شهید ابراهیمی، مجتمع مهرنگار ،پلاک 57،طبقه اول،واحد5
   20
   8
   1404/06/24
   1-تعریف ارزیابی حسی 2-طبقه بندی آزمون های حسی 3-کاربرد ارزیابی حسی در صنایع غذایی 4- نکات مهم در آزمایشگاه ارزیابی حسی صنایع غذایی 5- عوامل مهم برای انجام آزمون های حسی 6- طبقه بندی روش های آزمون حسی بر اساس کاربرد 7- تاثیرمواد افزودنی در ارزیابی حسی محصولات غذایی و...
   مریم موسوی _ کارشناس رسمی غذایی
   44,000,000
   بعد از اتمام دوره گواهی آموزش سازمان ملی استاندارد تقدیمتان می گردد. بعد از اتمام دوره پشتیبانی از دوره را برای کارآموزن محترم خواهیم داشت. پذیرایی روز دوره به صرف ناهار می باشد. پذیرای حضور گرمتان هستیم.
   81 0000 0898 7001 - IR 6805 4012 0281 0000 0898 7
   -
   نسیم سمیعی
   09904782006
تاریخ ساعت شروع ساعت پایان