دوره آموزشی شناسایی و پیشگیری از تقلبات غذایی
   کیفیت کوشان پارس
   08:30
   تهران، طرشت، بلوار تیموری، کوچه شهید ابراهیمی، مجتمع مهرنگار ،پلاک 57،طبقه اول،واحد5
   20
   8
   1404/06/30
   تقسیم بندی انواع تقلبات در مواد غذایی روش های شناسایی کمی و کیفی تقلبات در مواد غذایی بررسی تغییرات شیمیایی و فیزیکی برخی از تقلبات معمول در صنایع غذایی اهمیت شناسایی چالش ها و راهکارها و...
   آقای دکتر دبیریان _ دکترا
   33,000,000
   بعد از اتمام دوره گواهی آموزش سازمان ملی استاندارد تقدیمتان می گردد. بعد از اتمام دوره پشتیبانی از دوره را برای کارآموزن محترم خواهیم داشت. پذیرایی روز دوره به صرف ناهار می باشد. پذیرای حضور گرمتان هستیم.
   81 0000 0898 7001 - IR 6805 4012 0281 0000 0898 7
   -
   نسیم سمیعی
   09904782006
تاریخ ساعت شروع ساعت پایان