اثر فرآیند بر ایمنی و کیفیت مواد غذایی
پارسیان توف سریرا
-
07:30
پارسیان توف سریرا (حضوری)
40
8
1404/06/24
تأثیر پارامتر های فرایند از قبیل حرارت، انجماد، و روشهای پخت مختلف بر ارزش غذایی و ایمنی مواد غذایی،
شناسایی و ارزیابی مخاطرات اثرات فرایندی، تعیین روش های سیستماتیک جهت تعیین اقدامات بهبود در ایمنی و کیفیت مواد غذایی، تعیین روش های تعیین اثر بخشی اقدامات صورت گرفته و اندازه گیری میزان بهبود
رسول پایان _ کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
40,000,000
6274121940115843
بانک اقتصاد نوین
شرکت پارسیان توف سریرا
46140497