اثر فرآیند بر ایمنی و کیفیت مواد غذایی
   پارسیان توف سریرا
   07:30
   پارسیان توف سریرا (حضوری)
   40
   8
   1404/06/24
   تأثیر پارامتر های فرایند از قبیل حرارت، انجماد، و روش‌های پخت مختلف بر ارزش غذایی و ایمنی مواد غذایی، شناسایی و ارزیابی مخاطرات اثرات فرایندی، تعیین روش های سیستماتیک جهت تعیین اقدامات بهبود در ایمنی و کیفیت مواد غذایی، تعیین روش های تعیین اثر بخشی اقدامات صورت گرفته و اندازه گیری میزان بهبود
   رسول پایان _ کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
   40,000,000
  
   6274121940115843
   بانک اقتصاد نوین
   شرکت پارسیان توف سریرا
   46140497
تاریخ ساعت شروع ساعت پایان