تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی/ استقرار سیستم HACCP در صنایع غذایی
   رایا علم فن آوا
   08:00
   تهران، خیابان کریمخان، خیابان دکتر عضدی جنوبی، بن بست عقیلی، پلاک 16، طبقه چهارم
   20
   12
   1404/07/09
   سرفصل های آموزش: اهداف سیستم HACCP مزایای پیاده سازی HACCP شناسایی انواع مخاطرات ایمنی غذا شناخت گام های 12 گانه و اصول هفت گانه HACCP تدوین نمودار جریان فرآیند شناخت شیوه تعیین نقاط کنترل بحرانی شیوه تدوین طرح HACCP آشنایی با نحوه پایش اقدامات کنترلی بررسی مستندات مورد نیاز برای اجرای HACCP بررسی مطالعات و نمونه های اجرای HACCP
   رضا احمدزاده _ کارشناس رسمی غذایی
   26,000,000
   جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید: 09357959277
   0201342561603
   بانک کارآفرین-
   شرکت رایا علم فن آوا-
   02188941613
تاریخ ساعت شروع ساعت پایان