تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی/ استقرار سیستم HACCP در صنایع غذایی
رایا علم فن آوا
-
08:00
تهران، خیابان کریمخان، خیابان دکتر عضدی جنوبی، بن بست عقیلی، پلاک 16، طبقه چهارم
20
12
1404/07/09
سرفصل های آموزش:
اهداف سیستم HACCP
مزایای پیاده سازی HACCP
شناسایی انواع مخاطرات ایمنی غذا
شناخت گام های 12 گانه و اصول هفت گانه HACCP
تدوین نمودار جریان فرآیند
شناخت شیوه تعیین نقاط کنترل بحرانی
شیوه تدوین طرح HACCP
آشنایی با نحوه پایش اقدامات کنترلی
بررسی مستندات مورد نیاز برای اجرای HACCP
بررسی مطالعات و نمونه های اجرای HACCP
رضا احمدزاده _ کارشناس رسمی غذایی
26,000,000
جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید:
09357959277
0201342561603
بانک کارآفرین-
شرکت رایا علم فن آوا-
02188941613