میکروبیولوژی بیماری های انسانی با منشاء غذایی
پارسیان توف سریرا
-
07:30
پارسیان توف سریرا (حضوری و مجازی)
45
8
1404/08/19
1- اپیدمیولوژی بیماری های ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده به میکروبها (الف- مسمومیت های غذایی ب- عفونت های غذایی)، 2- میکروب های مهم از نظر بیماری های ناشی از مصرف غذاهای آلوده (الف- استافیلوکوک طلایی، ب- گونه های سالمونلا و شیگلا، پ- کلستریدیوم بوتولینوم، ت- کمپیلوباکتر ژژونی، ث- باسیلوس سرئوس، ج- یرسینیا آنترو کولیتیکا، چ- ویبریو پارا همولیتیکوس، ح- لستریا مونوسیتوژنز، خ –کپک ها) 3- کنترل آلودگی های میکروبی مواد غذایی 4- روش های نابود کردن میکروب های آلوده کننده مواد غذایی
رسول پایان _ کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
45,000,000
6274121940115843
بانک اقتصاد نوین
شرکت پارسیان توف سریرا
46140497