میکروبیولوژی بیماری های انسانی با منشاء غذایی
   پارسیان توف سریرا
   07:30
   پارسیان توف سریرا (حضوری و مجازی)
   45
   8
   1404/08/19
   1- اپیدمیولوژی بیماری های ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده به میکروبها (الف- مسمومیت های غذایی ب- عفونت های غذایی)، 2- میکروب های مهم از نظر بیماری های ناشی از مصرف غذاهای آلوده (الف- استافیلوکوک طلایی، ب- گونه های سالمونلا و شیگلا، پ- کلستریدیوم بوتولینوم، ت- کمپیلوباکتر ژژونی، ث- باسیلوس سرئوس، ج- یرسینیا آنترو کولیتیکا، چ- ویبریو پارا همولیتیکوس، ح- لستریا مونوسیتوژنز، خ –کپک ها) 3- کنترل آلودگی های میکروبی مواد غذایی 4- روش های نابود کردن میکروب های آلوده کننده مواد غذایی
   رسول پایان _ کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
   45,000,000
  
   6274121940115843
   بانک اقتصاد نوین
   شرکت پارسیان توف سریرا
   46140497
تاریخ ساعت شروع ساعت پایان