اصول دفاع مواد غذایی ( بررسی تقلبات و آشنایی با استاندارد ایزو 22000)
کیفیت کوشان پارس
-
08:30
تهران، طرشت، بلوار تیموری، کوچه شهید ابراهیمی، مجتمع مهرنگار ،پلاک 57،طبقه اول،واحد5
10
8
1404/08/27
1-تعریف اصول دفاع غذایی و ایمنی مواد غذایی
2-محصولات غذایی با ریسک بالا در FOOD DEFENSE
3- تعاریف و تفاوت های TACCP-HACCP-VACCP
4-VACCP و تقلبات مواد غذایی
5- مروری بر PAS96
6-ارزیابی ریسک در TACCP-VACCP و مزایای استقرار برنامه ها
7-سیستم ALERT (نکات کلیدی برای کاهش ریسک آلودگی)
8-ارزیابی آسیب پذیریCARVER + SHOCK METHOD
9-FIRST PROGRAM و دفاع غذایی
10-طرح ریزی برنامه دفاع غذایی
11-مثالی بر چند نمونه عملی و...
آقای دکتر دبیریان _ دکترا
22,000,000
بعد از اتمام دوره گواهی آموزش سازمان ملی استاندارد تقدیم تان می گردد.
بعد از اتمام دوره پشتیبانی از دوره را برای کارآموزن محترم خواهیم داشت.
پذیرای حضور گرمتان هستیم.
81 0000 0898 7001 - IR 6805 4012 0281 0000 0898 7
-
کیفیت کوشان پارس
09109289579