عنوان دوره تاریخ شروع استاد دوره حد نصاب جزئیات
تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی/ استقرار سیستم HACCP در صنایع غذایی1404/04/29آسیه حسن زاده _ کارشناس رسمی غذایی کشاورزی20جزئیات
تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی/ استقرار سیستم HACCP در صنایع غذایی1404/05/22آسیه حسن زاده _ کارشناس رسمی غذایی کشاورزی30جزئیات
تشریح الزامات و مستندسازی ایزو 220001404/05/21آسیه حسن زاده _ کارشناس رسمی غذایی کشاورزی30جزئیات
دوره آموزشی GMP1404/05/01آسیه حسن زاده _ کارشناس رسمی غذایی کشاورزی30جزئیات
بازرسی و نمونه برداری سنگ و فلزات و مصنوعات آن ها1404/04/31رامین یوسفی مجلل _ استاد30جزئیات
بازرسی و نمونه برداری سنگ و مصنوعات1404/04/28رامین یوسفی مجلل _ استاد30جزئیات
آشنایی با قوانین و مقررات امور گمرکی و تجاری1404/04/30رامین یوسفی مجلل _ استاد30جزئیات
بازرسی و نمونه برداری از فلزات معمولی و مصنوعات آنها1404/04/29رامین یوسفی مجلل _ استاد30جزئیات
بازرسی انواع جرثقیل های سقفی و دروازه ای بر اساس ASME B 3021404/05/08یوسف احمدی _ کارشناس رسمی مکانیک25جزئیات