عنوان دوره تاریخ شروع استاد دوره حد نصاب جزئیات
بازرسی رنگ و پوشش1404/05/08داریوش کرمی _ -10جزئیات
بازرسی مخازن تحت فشار بر اساس استاندارد ASME sec VIII1404/04/26ایمان زهتابچی _ کارشناسی ارشد مهندسی مواد10جزئیات
بسته بندی صنایع غذایی و محاسبه گر واحدهای عملیاتی در صنایع غذایی1404/05/15مریم موسوی _ کارشناس رسمی غذایی10جزئیات
آشنایی با آزمایشات پایه فیزیک و شیمیایی و میکروبی در صنایع غذایی1404/05/29مریم موسوی _ کارشناس رسمی غذایی10جزئیات
اصول و روش های ارزیابی حسی مواد غذایی1404/05/16مریم موسوی _ کارشناس رسمی غذایی10جزئیات
اصول و روش های بازرسی و نمونه برداری غلات و فرآورده های آن1404/05/02مریم موسوی _ کارشناس رسمی غذایی10جزئیات
تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی/ استقرار سیستم HACCP در صنایع غذایی1404/05/30مریم موسوی _ کارشناس رسمی غذایی10جزئیات
سیستم مدیریت و ایمنی مواد غذایی- الزامات هر سازمان در زنجیره مواد غذایی بر اساس استاندارد ملی ISO 22000-INSO سال 13991404/05/08مریم موسوی _ کارشناس رسمی غذایی10جزئیات
هماهنگ کننده جوش وظایف و مسئولیت ها بر اساس استاندارد – ISO 14731-20191404/05/28محمدرضا پورارباب _ دکترا مواد8جزئیات