مــرآت - سامانه آموزش اداره کل استاندارد استان تهران
صفحه اصلی
اخبار، اطلاعیه ها و فرم ها
عضویت
بررسی اعتبارنامه
لیست اساتید
تماس با ما
گواهی نشست تخصصی مدیران کنترل کیفیت
صفحه اصلی
لیست دوره های فعال مرکز آشنا پرتو سایان
عنوان دوره
تاریخ شروع
استاد دوره
حد نصاب
جزئیات
بازرسی رنگ و پوشش
1404/05/08
داریوش کرمی _ -
10
جزئیات
بازرسی مخازن تحت فشار بر اساس استاندارد ASME sec VIII
1404/04/26
ایمان زهتابچی _ کارشناسی ارشد مهندسی مواد
10
جزئیات
بسته بندی صنایع غذایی و محاسبه گر واحدهای عملیاتی در صنایع غذایی
1404/05/15
مریم موسوی _ کارشناس رسمی غذایی
10
جزئیات
آشنایی با آزمایشات پایه فیزیک و شیمیایی و میکروبی در صنایع غذایی
1404/05/29
مریم موسوی _ کارشناس رسمی غذایی
10
جزئیات
اصول و روش های ارزیابی حسی مواد غذایی
1404/05/16
مریم موسوی _ کارشناس رسمی غذایی
10
جزئیات
اصول و روش های بازرسی و نمونه برداری غلات و فرآورده های آن
1404/05/02
مریم موسوی _ کارشناس رسمی غذایی
10
جزئیات
تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی/ استقرار سیستم HACCP در صنایع غذایی
1404/05/30
مریم موسوی _ کارشناس رسمی غذایی
10
جزئیات
سیستم مدیریت و ایمنی مواد غذایی- الزامات هر سازمان در زنجیره مواد غذایی بر اساس استاندارد ملی ISO 22000-INSO سال 1399
1404/05/08
مریم موسوی _ کارشناس رسمی غذایی
10
جزئیات
هماهنگ کننده جوش وظایف و مسئولیت ها بر اساس استاندارد – ISO 14731-2019
1404/05/28
محمدرضا پورارباب _ دکترا مواد
8
جزئیات