اصول و روش های بازرسی و نمونه برداری غلات و فرآورده های آن
آشنا پرتو سایان
-
09:00
خیابان کارگر شمالی، خیابان شکراله، پلاک 82
10
8
1404/05/02
• روش ها ی کنترل مواد غذایی و شناسایی خطرا ت
• موارد حائز اهمیت در نمونه بردار ی
• تعاریف و اصطلاحات کاربر دی در نمونه بردار ی
• مقررات کلی نمونه بردار ی
• روش های سترون سازی تجهیزات نمونه بردار ی
• الزامات نمونه برداری
• فرایند نمونه برداری
• روشهای نمونه برداری
مریم موسوی _ کارشناس رسمی غذایی
29,000,000
دوره فوق به صورت حضوری و آنلاین برگزار می گردد. به متقاضیانی که تمایل دارند به صورت غیرحضوری در دوره شرکت نمایند 20% تخفیف تعلق می گیرد.
0369703446005
بانک ملی
زهرا رضایی
42269