اصول و روش های بازرسی و نمونه برداری غلات و فرآورده های آن
   آشنا پرتو سایان
   09:00
   خیابان کارگر شمالی، خیابان شکراله، پلاک 82
   10
   8
   1404/05/02
   • روش ها ی کنترل مواد غذایی و شناسایی خطرا ت • موارد حائز اهمیت در نمونه بردار ی • تعاریف و اصطلاحات کاربر دی در نمونه بردار ی • مقررات کلی نمونه بردار ی • روش های سترون سازی تجهیزات نمونه بردار ی • الزامات نمونه برداری • فرایند نمونه برداری • روشهای نمونه برداری
   مریم موسوی _ کارشناس رسمی غذایی
   29,000,000
   دوره فوق به صورت حضوری و آنلاین برگزار می گردد. به متقاضیانی که تمایل دارند به صورت غیرحضوری در دوره شرکت نمایند 20% تخفیف تعلق می گیرد.
   0369703446005
   بانک ملی
   زهرا رضایی
   42269
تاریخ ساعت شروع ساعت پایان