اصول و روش های ارزیابی حسی مواد غذایی
   آشنا پرتو سایان
   09:00
   خیابان کارگر شمالی، خیابان شکراله، پلاک 82
   10
   8
   1404/05/16
   تعریف ارزیابی حسی طبقه بندی آزمون های حسی کاربرد ارزیابی حسی در صنایع غذایی نکات مهم در آزمایشگاه ارزیابی حسی صنایع غذایی عوامل مهم برای انجام آزمونهای حسی طبقه بندی روشهای آزمون حسی بر اساس کاربرد تاثیر مواد افزودنی در ارزیابی حسی محصولات غذایی
   مریم موسوی _ کارشناس رسمی غذایی
   29,000,000
  
   0369703446005
   بانک ملی
   زهرا رضایی
   42269
تاریخ ساعت شروع ساعت پایان