اصول و روش های ارزیابی حسی مواد غذایی
آشنا پرتو سایان
-
09:00
خیابان کارگر شمالی، خیابان شکراله، پلاک 82
10
8
1404/05/16
تعریف ارزیابی حسی
طبقه بندی آزمون های حسی
کاربرد ارزیابی حسی در صنایع غذایی
نکات مهم در آزمایشگاه ارزیابی حسی صنایع غذایی
عوامل مهم برای انجام آزمونهای حسی
طبقه بندی روشهای آزمون حسی بر اساس کاربرد
تاثیر مواد افزودنی در ارزیابی حسی محصولات غذایی
مریم موسوی _ کارشناس رسمی غذایی
29,000,000
0369703446005
بانک ملی
زهرا رضایی
42269