آشنایی با آزمایشات پایه فیزیک و شیمیایی و میکروبی در صنایع غذایی
   آشنا پرتو سایان
   09:00
   خیابان کارگر شمالی، خیابان شکراله، پلاک 82
   10
   8
   1404/05/29
   تعریف روش خوب آزمایشگاهی GLP هدف از GLP اصول عملیات خوب آزمایشگاهی طراحی و کنترل آزمون نقش تضمین کیفیت در عملیات خوب آزمایشگاهی ایمنی ر سیدگی به شکایت مشتریان اقدامات پیش گیرانه و اصلاحی ارزیابی دوره ای الزامات عملیات خوب آزمایشگاهی چه هستند؟ ثبت سوابق و مدیریت اسناد GLP چگونه است؟ چگونه ممیزی انطباق GLP انجام انجام میشود؟ جمع بندی
   مریم موسوی _ کارشناس رسمی غذایی
   29,000,000
   دوره فوق به صورت حضوری / آنلاین برگزار می گردد. به عزیزانی که متقاضی شرکت در دوره به صورت غیرحضوری هستند 20% تخفیف تعلق می گیرد.
   0369703446005
   بانک ملی
   زهرا رضایی
   42269
تاریخ ساعت شروع ساعت پایان