آشنایی با آزمایشات پایه فیزیک و شیمیایی و میکروبی در صنایع غذایی
آشنا پرتو سایان
-
09:00
خیابان کارگر شمالی، خیابان شکراله، پلاک 82
10
8
1404/05/29
تعریف روش خوب آزمایشگاهی GLP
هدف از GLP
اصول عملیات خوب آزمایشگاهی
طراحی و کنترل آزمون
نقش تضمین کیفیت در عملیات خوب آزمایشگاهی
ایمنی
ر سیدگی به شکایت مشتریان
اقدامات پیش گیرانه و اصلاحی
ارزیابی دوره ای
الزامات عملیات خوب آزمایشگاهی چه هستند؟
ثبت سوابق و مدیریت اسناد GLP چگونه است؟
چگونه ممیزی انطباق GLP انجام انجام میشود؟
جمع بندی
مریم موسوی _ کارشناس رسمی غذایی
29,000,000
دوره فوق به صورت حضوری / آنلاین برگزار می گردد. به عزیزانی که متقاضی شرکت در دوره به صورت غیرحضوری هستند 20% تخفیف تعلق می گیرد.
0369703446005
بانک ملی
زهرا رضایی
42269