تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی/ استقرار سیستم HACCP در صنایع غذایی
آشنا پرتو سایان
-
09:00
خیابان کارگر شمالی، خیابان شکراله، پلاک 82
10
8
1404/05/30
تاریخچه HACCP
پیش نیاز سیستم HACCP
تعاریف مهم
اهداف به کارگیر ی سیستم HACCP
اصول هفت گانه سیستم HACCP
هدف ممیزی سیستم HACCP
انواع ممیزی
روشهای اجرایی برنامه ممیزی
مریم موسوی _ کارشناس رسمی غذایی
29,000,000
دوره فوق به صورت حضوری/آنلاین برگزار می گردد
0369703446005
بانک ملی
زهرا رضایی
42269