تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی/ استقرار سیستم HACCP در صنایع غذایی
   آشنا پرتو سایان
   09:00
   خیابان کارگر شمالی، خیابان شکراله، پلاک 82
   10
   8
   1404/05/30
   تاریخچه HACCP پیش نیاز سیستم HACCP تعاریف مهم اهداف به کارگیر ی سیستم HACCP اصول هفت گانه سیستم HACCP هدف ممیزی سیستم HACCP انواع ممیزی روشهای اجرایی برنامه ممیزی
   مریم موسوی _ کارشناس رسمی غذایی
   29,000,000
   دوره فوق به صورت حضوری/آنلاین برگزار می گردد
   0369703446005
   بانک ملی
   زهرا رضایی
   42269
تاریخ ساعت شروع ساعت پایان