تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی/ استقرار سیستم HACCP در صنایع غذایی
   نورا آزما بین الملل
   09:00
   میدان تجریش - خیابان ولیعصر - خیابان پسیان - نبش جامی شرقی - پلاک 28 - ساختمان پیدایش - واحد c شمالی
   20
   16
   1404/04/29
    اهداف سیستم های تضمین کننده ایمنی مواد غذایی  اهم سیستم ها و استانداردهای تضمین کننده ایمنی مواد غذایی در دنیا  تعریف HACCP  تاریخچه پیدایش HACCP  مزایای استقرار و پیاده سازی سیستم HACCP  تعاریف اصلاحات رایج در تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی  انواع مخاطرات (میکروبیولوژی، شیمیایی، فیزیکی و آلرژن ها)  هفت اصل و دوازده گام در سیستم HACCP  نمودار کلی مراحل پیاده سازی و استقرار سیستم HACCP  اصول و مراحل اجرایی HACCP  راهکارهای شناسایی مخاطرات مواد غذایی  جدول شناسایی و ارزیابی مخاطرات و شناسایی نقاط CCP  راهنمای ارزیابی شدت اثر خطر  راهنمای ارزیابی احتمال وقوع خطر  تعیین نقاط کنترل بحرانی با استفاده از درخت تصمیم گیری  راهنمای استقرار سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی
   آسیه حسن زاده _ کارشناس رسمی غذایی کشاورزی
   26,000,000
   این دوره بصورت کاربردی با مثاله های عملی برگزار می شود.
   171800185402
   سپه
   شرکت نورا آزما بین الملل
   09133250598
تاریخ ساعت شروع ساعت پایان