تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی/ استقرار سیستم HACCP در صنایع غذایی
نورا آزما بین الملل
-
09:00
میدان تجریش - خیابان ولیعصر - خیابان پسیان - نبش جامی شرقی - پلاک 28 - ساختمان پیدایش - واحد c شمالی
20
16
1404/04/29
اهداف سیستم های تضمین کننده ایمنی مواد غذایی
اهم سیستم ها و استانداردهای تضمین کننده ایمنی مواد غذایی در دنیا
تعریف HACCP
تاریخچه پیدایش HACCP
مزایای استقرار و پیاده سازی سیستم HACCP
تعاریف اصلاحات رایج در تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی
انواع مخاطرات (میکروبیولوژی، شیمیایی، فیزیکی و آلرژن ها)
هفت اصل و دوازده گام در سیستم HACCP
نمودار کلی مراحل پیاده سازی و استقرار سیستم HACCP
اصول و مراحل اجرایی HACCP
راهکارهای شناسایی مخاطرات مواد غذایی
جدول شناسایی و ارزیابی مخاطرات و شناسایی نقاط CCP
راهنمای ارزیابی شدت اثر خطر
راهنمای ارزیابی احتمال وقوع خطر
تعیین نقاط کنترل بحرانی با استفاده از درخت تصمیم گیری
راهنمای استقرار سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی
آسیه حسن زاده _ کارشناس رسمی غذایی کشاورزی
26,000,000
این دوره بصورت کاربردی با مثاله های عملی برگزار می شود.
171800185402
سپه
شرکت نورا آزما بین الملل
09133250598