تشریح الزامات و مستندسازی ایزو 22000
نورا آزما بین الملل
-
09:00
میدان تجریش - خیابان ولیعصر - خیابان پسیان - نبش جامی شرقی - پلاک 28 - ساختمان پیدایش - واحد c شمالی
30
16
1404/05/21
مقدمه
اهداف
تاریخچه استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی
دلایل استقبال جهانی از استاندارد ISO 22000
سازمان جهانی ISO
دامنه کاربرد
الزامات ISO 22000
استانداردهای مرجع در استاندارد ISO 22000
اصطلاحات و تعاریف در استاندارد ISO 22000
ایمنی مواد غذایی در استاندارد ISO 22000
زنجیره مواد غذایی در استاندارد ISO 22000
مخاطرات ایمنی غذا در استاندارد ISO 22000
خط مشی ایمنی غذا در استاندارد ISO 22000
نمودار جریان در استاندارد ISO 22000
اقدامات کنترلی در استاندارد ISO 22000
برنامه های پیش نیازی (PRPs) در استاندارد ISO 22000
برنامه های پیش نیازی عملیاتی در استاندارد ISO 22000
نقاط کنترل بحرانی (CCP) در استاندارد ISO 22000
حد بحرانی در استاندارد ISO 22000
پایش در استاندارد ISO 22000
اصلاح در استاندارد ISO 22000
اقدام اصلاحی در استاندارد ISO 22000
صحه گذاری در استاندارد ISO 22000
تصدیق در استاندارد ISO 22000
به روز آوری در استاندارد ISO 22000
کنترل مستندات در استاندارد ISO 22000
سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی در استاندارد ISO 22000
مسئولیت مدیریت در استاندارد ISO 22000
مدیریت منابع در استاندارد ISO 22000
طرح ریزی و تحقق محصولات ایمن در استاندارد ISO 22000
صحه گذاری، تصدیق و بهبود سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
کنترل، پایش و اندازه گیری در استاندارد ISO 22000
آسیه حسن زاده _ کارشناس رسمی غذایی کشاورزی
26,000,000
این دوره بهصورت کاملاً عملی و همراه با مثالهای کاربردی برگزار میشود و در پایان به شرکتکنندگان، دو گواهینامه معتبر از اداره کل استاندارد و معاونت غذا و دارو اعطا خواهد شد.
171800185402
سپه
شرکت نورا آزما بین الملل
09133250598