تشریح الزامات و مستندسازی ایزو 22000
   نورا آزما بین الملل
   09:00
   میدان تجریش - خیابان ولیعصر - خیابان پسیان - نبش جامی شرقی - پلاک 28 - ساختمان پیدایش - واحد c شمالی
   30
   16
   1404/05/21
    مقدمه  اهداف  تاریخچه استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی  دلایل استقبال جهانی از استاندارد ISO 22000  سازمان جهانی ISO  دامنه کاربرد  الزامات ISO 22000  استانداردهای مرجع در استاندارد ISO 22000  اصطلاحات و تعاریف در استاندارد ISO 22000  ایمنی مواد غذایی در استاندارد ISO 22000  زنجیره مواد غذایی در استاندارد ISO 22000  مخاطرات ایمنی غذا در استاندارد ISO 22000  خط مشی ایمنی غذا در استاندارد ISO 22000  نمودار جریان در استاندارد ISO 22000  اقدامات کنترلی در استاندارد ISO 22000  برنامه های پیش نیازی (PRPs) در استاندارد ISO 22000  برنامه های پیش نیازی عملیاتی در استاندارد ISO 22000  نقاط کنترل بحرانی (CCP) در استاندارد ISO 22000  حد بحرانی در استاندارد ISO 22000  پایش در استاندارد ISO 22000  اصلاح در استاندارد ISO 22000  اقدام اصلاحی در استاندارد ISO 22000  صحه گذاری در استاندارد ISO 22000  تصدیق در استاندارد ISO 22000  به روز آوری در استاندارد ISO 22000  کنترل مستندات در استاندارد ISO 22000  سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی در استاندارد ISO 22000  مسئولیت مدیریت در استاندارد ISO 22000  مدیریت منابع در استاندارد ISO 22000  طرح ریزی و تحقق محصولات ایمن در استاندارد ISO 22000  صحه گذاری، تصدیق و بهبود سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی  کنترل، پایش و اندازه گیری در استاندارد ISO 22000
   آسیه حسن زاده _ کارشناس رسمی غذایی کشاورزی
   26,000,000
   این دوره به‌صورت کاملاً عملی و همراه با مثال‌های کاربردی برگزار می‌شود و در پایان به شرکت‌کنندگان، دو گواهینامه معتبر از اداره کل استاندارد و معاونت غذا و دارو اعطا خواهد شد.
   171800185402
   سپه
   شرکت نورا آزما بین الملل
   09133250598
تاریخ ساعت شروع ساعت پایان