دوره آموزشی GMP
نورا آزما بین الملل
-
09:00
میدان تجریش - خیابان ولیعصر - خیابان پسیان - نبش جامی شرقی - پلاک 28 - ساختمان پیدایش - واحد c شمالی
30
16
1404/05/01
مقدمه
تعاریف و اصطلاحات مرتبط با GMP
کاربرد GMP در کارخانجات صنایع غذایی
الزامات و زیر ساخت های اساسی در طراحی کارخانجات صنایع غذایی و بهداشتی بر اساس GMP
شرایط محوطه کارخانجات صنایع غذایی بر اساس GMP
شرایط سالن های تولید و فرآوری و انبارهای کارخانجات صنایع غذایی بر اساس GMP
شرایط درب های سالن های تولید و انبارها بر اساس GMP
شرایط دیوارهای قسمت های مختلف کارخانجات صنایع غذایی بر اساس GMP
شرایط کف و سقف سالن های تولید و انبارها بر اساس GMP
شرایط پنجره ها و راه پله های موجود در کارخانجات صنایع غذایی بر اساس GMP
شرایط فاضلاب و آبروهای موجود در قسمت های مختلف کارخانه بر اساس GMP
رعایت شرایط مناسب انبارش در انبارهای مواد اولیه و محصولات بر اساس FIFO & FEFO
انواع انبارهای مورد نیاز در طراحی کارخانجات صنایع غذایی
شرایط آزمایشگاه کارخانجات صنایع غذایی و قسمت های مختلف در نظر گرفته شده جهت انجام آزمون ها
شرایط قسمت های رفاهی و بهداشتی کارخانجات صنایع غذایی شامل سرویس های بهداشتی، حمام، اتاق استراحت و رختکن کارگران
شستشو ضد عفونی (C & D)
رعایت بهداشت فردی و رفتار فردی بر اساس GMP
ویژگی های آب مناسب و مورد استفاده در فرمولاسیون و فرآوری کارخانجات صنایع غذایی
روشنایی قسمت های مختلف کارخانه
رعایت تهویه مناسب سالن های تولید و فرآوری و انبارها
مستندسازی فرآیندها در کارخانجات صنایع غذایی
آسیه حسن زاده _ کارشناس رسمی غذایی کشاورزی
26,000,000
این دوره بهصورت کاملاً عملی و همراه با مثالهای کاربردی برگزار میشود و در پایان به شرکتکنندگان، دو گواهینامه معتبر از اداره کل استاندارد و معاونت غذا و دارو اعطا خواهد شد.
171800185402
سپه
شرکت نورا آزما بین الملل
09133250598