دوره آموزشی GMP
   نورا آزما بین الملل
   09:00
   میدان تجریش - خیابان ولیعصر - خیابان پسیان - نبش جامی شرقی - پلاک 28 - ساختمان پیدایش - واحد c شمالی
   30
   16
   1404/05/01
    مقدمه  تعاریف و اصطلاحات مرتبط با GMP  کاربرد GMP در کارخانجات صنایع غذایی  الزامات و زیر ساخت های اساسی در طراحی کارخانجات صنایع غذایی و بهداشتی بر اساس GMP  شرایط محوطه کارخانجات صنایع غذایی بر اساس GMP  شرایط سالن های تولید و فرآوری و انبارهای کارخانجات صنایع غذایی بر اساس GMP  شرایط درب های سالن های تولید و انبارها بر اساس GMP  شرایط دیوارهای قسمت های مختلف کارخانجات صنایع غذایی بر اساس GMP  شرایط کف و سقف سالن های تولید و انبارها بر اساس GMP  شرایط پنجره ها و راه پله های موجود در کارخانجات صنایع غذایی بر اساس GMP  شرایط فاضلاب و آبروهای موجود در قسمت های مختلف کارخانه بر اساس GMP  رعایت شرایط مناسب انبارش در انبارهای مواد اولیه و محصولات بر اساس FIFO & FEFO  انواع انبارهای مورد نیاز در طراحی کارخانجات صنایع غذایی  شرایط آزمایشگاه کارخانجات صنایع غذایی و قسمت های مختلف در نظر گرفته شده جهت انجام آزمون ها  شرایط قسمت های رفاهی و بهداشتی کارخانجات صنایع غذایی شامل سرویس های بهداشتی، حمام، اتاق استراحت و رختکن کارگران  شستشو ضد عفونی (C & D)  رعایت بهداشت فردی و رفتار فردی بر اساس GMP  ویژگی های آب مناسب و مورد استفاده در فرمولاسیون و فرآوری کارخانجات صنایع غذایی  روشنایی قسمت های مختلف کارخانه  رعایت تهویه مناسب سالن های تولید و فرآوری و انبارها  مستندسازی فرآیندها در کارخانجات صنایع غذایی
   آسیه حسن زاده _ کارشناس رسمی غذایی کشاورزی
   26,000,000
   این دوره به‌صورت کاملاً عملی و همراه با مثال‌های کاربردی برگزار می‌شود و در پایان به شرکت‌کنندگان، دو گواهینامه معتبر از اداره کل استاندارد و معاونت غذا و دارو اعطا خواهد شد.
   171800185402
   سپه
   شرکت نورا آزما بین الملل
   09133250598
تاریخ ساعت شروع ساعت پایان