الزامات عمومی برای افزودنی های اضافه شده به غذای حالل
آشنا پرتو سایان
-
09:00
آنلاین
10
8
1404/06/15
1.مقدمه و تعاریف
- مروری بر مفهوم غذای حلال و حرام
- تعریف غذای حلال
- اهمیت بازار حلال در ایران و جهان
- جایگاه افزودنی ها در محصولات غذایی حلال
-2. آشنایی با انواع افزودنی های غذایی و کاربردهای آنها
- طبقه بندی افزودنی ها بر اساس E-Number
- انواع افزودنی ها با منشا حیوانی ، گیاهی ، میکروبی و مصنوعی
-3 .بررسی حلیت افزودنی ها
- اصول فقهی در تعیین حلیت
- مواد افزودنی مشکوک در صنایع غذایی
-4 .بررسی استانداردهای ملی و بین المللی در خصوص افزودنی های حلال
- استاندارد و ضوابط ایران
- استانداردهای کشورهای اسلامی
- معرفی مراجع صدور گواهی حلال
-5 .روش های ارزیابی حلیت مواد افزودنی
-6 .مروری بر کاربرد برخی مواد افزودنی در غذاهای حلال
- ژلاتین ، آنزیم ها، الکل، آمینواسیدها، ادویه و چاشنی، سس ها و درسینگ ها، طعم دهنده ها،
رنگ ها
-7 بسته بندی و نشانه گذاری غذاهای حلال
-8 جمع بندی ، پرسش و پاسخ
محمد دانشی _ استاد
29,000,000
این دوره به صورت آنلاین برگزار می گردد.
0369703446005
بانک ملی
زهرا رضایی
42269