الزامات عمومی برای افزودنی های اضافه شده به غذای حالل
   آشنا پرتو سایان
   09:00
   آنلاین
   10
   8
   1404/06/15
   1.مقدمه و تعاریف - مروری بر مفهوم غذای حلال و حرام - تعریف غذای حلال - اهمیت بازار حلال در ایران و جهان - جایگاه افزودنی ها در محصولات غذایی حلال -2. آشنایی با انواع افزودنی های غذایی و کاربردهای آنها - طبقه بندی افزودنی ها بر اساس E-Number - انواع افزودنی ها با منشا حیوانی ، گیاهی ، میکروبی و مصنوعی -3 .بررسی حلیت افزودنی ها - اصول فقهی در تعیین حلیت - مواد افزودنی مشکوک در صنایع غذایی -4 .بررسی استانداردهای ملی و بین المللی در خصوص افزودنی های حلال - استاندارد و ضوابط ایران - استانداردهای کشورهای اسلامی - معرفی مراجع صدور گواهی حلال -5 .روش های ارزیابی حلیت مواد افزودنی -6 .مروری بر کاربرد برخی مواد افزودنی در غذاهای حلال - ژلاتین ، آنزیم ها، الکل، آمینواسیدها، ادویه و چاشنی، سس ها و درسینگ ها، طعم دهنده ها، رنگ ها -7 بسته بندی و نشانه گذاری غذاهای حلال -8 جمع بندی ، پرسش و پاسخ
   محمد دانشی _ استاد
   29,000,000
   این دوره به صورت آنلاین برگزار می گردد.
   0369703446005
   بانک ملی
   زهرا رضایی
   42269
تاریخ ساعت شروع ساعت پایان