اصول و روش های ارزیابی حسی مواد غذایی
   ویستا نوینا راوین
   09:00
   شهرآرا. خیابان پاتریس لومومبا. خیابان حسین پور. پلاک 73
   3
   8
   1404/07/30
   معرفی آزمون‌های حسی و اهمیت آنها در کنترل کیفیت مواد غذایی اصول حواس انسانی در ارزیابی غذا (چشایی، بویایی، دیداری، لامسه و شنوایی) روش‌های آزمون حسی: آزمون‌های تفسیری (Descriptive) و تمایزی (Discrimination) آزمون‌های ترجیحی و قبول مصرف‌کننده (Hedonic / Preference Tests) طراحی آزمایش‌های حسی و انتخاب پنل ارزیابی‌کننده کاربرد نتایج آزمون‌های حسی در توسعه محصول و بهبود کیفیت
   نیلوفر عبادی _ استاد
   9,500,000
  
   821-810-4532782-1
   بانک سامان شعبه جام جم
   ویستا نوینا راوین
   09128578121
تاریخ ساعت شروع ساعت پایان