اصول و روش های ارزیابی حسی مواد غذایی
ویستا نوینا راوین
-
09:00
شهرآرا. خیابان پاتریس لومومبا. خیابان حسین پور. پلاک 73
3
8
1404/07/30
معرفی آزمونهای حسی و اهمیت آنها در کنترل کیفیت مواد غذایی
اصول حواس انسانی در ارزیابی غذا (چشایی، بویایی، دیداری، لامسه و شنوایی)
روشهای آزمون حسی: آزمونهای تفسیری (Descriptive) و تمایزی (Discrimination)
آزمونهای ترجیحی و قبول مصرفکننده (Hedonic / Preference Tests)
طراحی آزمایشهای حسی و انتخاب پنل ارزیابیکننده
کاربرد نتایج آزمونهای حسی در توسعه محصول و بهبود کیفیت
نیلوفر عبادی _ استاد
9,500,000
821-810-4532782-1
بانک سامان شعبه جام جم
ویستا نوینا راوین
09128578121