مــرآت - سامانه آموزش اداره کل استاندارد استان تهران
صفحه اصلی
اخبار، اطلاعیه ها و فرم ها
عضویت
بررسی اعتبارنامه
لیست اساتید
تماس با ما
گواهی نشست تخصصی مدیران کنترل کیفیت
صفحه اصلی
لیست دوره های فعال مرکز ویستا نوینا راوین
عنوان دوره
تاریخ شروع
استاد دوره
حد نصاب
جزئیات
سیستم مدیریت و ایمنی مواد غذایی- الزامات هر سازمان در زنجیره مواد غذایی بر اساس استاندارد ملی ISO 22000-INSO سال 1399
1404/07/12
نیلوفر عبادی _ استاد
3
جزئیات
اصول و آزمون های کنترل کیفی بسته بندی مواد غذایی
1404/07/22
نیلوفر عبادی _ استاد
3
جزئیات
تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی/ استقرار سیستم HACCP در صنایع غذایی
1404/07/17
نیلوفر عبادی _ استاد
3
جزئیات
آزمونهای میکروبی شیر و فرآوردههای لبنی
1404/07/19
نیلوفر عبادی _ استاد
3
جزئیات
آشنایی با اصول GMP
1404/07/10
نیلوفر عبادی _ استاد
3
جزئیات
اصول و روش های ارزیابی حسی مواد غذایی
1404/07/30
نیلوفر عبادی _ استاد
3
جزئیات
تربیت سرارزیاب استاندارد17025
1404/08/20
رحیم رجبی نژاد مقدم _ استاد
10
جزئیات
محلول سازی و استاندارد کردن محلولهای آزمایشگاهی بر اساس استانداردهای بین المللی
1404/07/15
نیلوفر عبادی _ استاد
3
جزئیات
میکروبیولوژی مواد غذایی
1404/07/24
نیلوفر عبادی _ استاد
3
جزئیات
کنترل کیفی استارترلبنی و پروبیوتیک
1404/07/25
نیلوفر عبادی _ استاد
3
جزئیات
دوره آموزشی نمونه برداری مواد غذایی
1404/07/28
نیلوفر عبادی _ استاد
3
جزئیات