عنوان دوره تاریخ شروع استاد دوره حد نصاب جزئیات
سیستم مدیریت و ایمنی مواد غذایی- الزامات هر سازمان در زنجیره مواد غذایی بر اساس استاندارد ملی ISO 22000-INSO سال 13991404/07/12نیلوفر عبادی _ استاد3جزئیات
اصول و آزمون های کنترل کیفی بسته بندی مواد غذایی1404/07/22نیلوفر عبادی _ استاد3جزئیات
تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی/ استقرار سیستم HACCP در صنایع غذایی1404/07/17نیلوفر عبادی _ استاد3جزئیات
آزمون­های میکروبی شیر و فرآورده­های لبنی1404/07/19نیلوفر عبادی _ استاد3جزئیات
آشنایی با اصول GMP1404/07/10نیلوفر عبادی _ استاد3جزئیات
اصول و روش های ارزیابی حسی مواد غذایی1404/07/30نیلوفر عبادی _ استاد3جزئیات
تربیت سرارزیاب استاندارد170251404/08/20رحیم رجبی نژاد مقدم _ استاد10جزئیات
محلول سازی و استاندارد کردن محلول‌های آزمایشگاهی بر اساس استانداردهای بین المللی1404/07/15نیلوفر عبادی _ استاد3جزئیات
میکروبیولوژی مواد غذایی1404/07/24نیلوفر عبادی _ استاد3جزئیات
کنترل کیفی استارترلبنی و پروبیوتیک‌1404/07/25نیلوفر عبادی _ استاد3جزئیات
دوره آموزشی نمونه برداری مواد غذایی1404/07/28نیلوفر عبادی _ استاد3جزئیات