تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی/ استقرار سیستم HACCP در صنایع غذایی
ویستا نوینا راوین
-
09:00
شهرآرا. خیابان پاتریس لومومبا. خیابان حسین پور. پلاک 73
3
12
1404/07/17
اهداف و اهمیت HACCP در صنایع غذایی
مروری بر تاریخچه و سیر تکاملی HACCP
تعاریف کلیدی و دامنه کاربرد استاندارد
نیازمندیها و الزامات اصلی سیستم HACCP
تشریح اصول هفتگانه و گامهای اجرایی HACCP
آموزش و توانمندسازی پرسنل در اجرای سیستم
استانداردها و الزامات مربوط به تجهیزات فرآوری
شرایط انبارش و نگهداری مواد غذایی
کنترل کیفیت و ایمنی مواد اولیه
بهداشت فردی و الزامات پرسنل در محیط کار
نیلوفر عبادی _ استاد
15,500,000
821-810-4532782-1
بانک سامان شعبه جام جم
ویستا نوینا راوین
09128578121