تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی/ استقرار سیستم HACCP در صنایع غذایی
   ویستا نوینا راوین
   09:00
   شهرآرا. خیابان پاتریس لومومبا. خیابان حسین پور. پلاک 73
   3
   12
   1404/07/17
   اهداف و اهمیت HACCP در صنایع غذایی مروری بر تاریخچه و سیر تکاملی HACCP تعاریف کلیدی و دامنه کاربرد استاندارد نیازمندی‌ها و الزامات اصلی سیستم HACCP تشریح اصول هفت‌گانه و گام‌های اجرایی HACCP آموزش و توانمندسازی پرسنل در اجرای سیستم استانداردها و الزامات مربوط به تجهیزات فرآوری شرایط انبارش و نگهداری مواد غذایی کنترل کیفیت و ایمنی مواد اولیه بهداشت فردی و الزامات پرسنل در محیط کار
   نیلوفر عبادی _ استاد
   15,500,000
  
   821-810-4532782-1
   بانک سامان شعبه جام جم
   ویستا نوینا راوین
   09128578121
تاریخ ساعت شروع ساعت پایان