کنترل کیفی استارترلبنی و پروبیوتیک
ویستا نوینا راوین
-
09:00
شهرآرا. خیابان پاتریس لومومبا. خیابان حسین پور. پلاک 73
3
8
1404/07/25
معرفی استارتر کالچرها و پروبیوتیکها و اهمیت آنها در صنایع غذایی و لبنیات
شاخصهای کیفیت استارتر کالچر و پروبیوتیک (خلوص میکروبی، تعداد سلول زنده، فعالیت بیولوژیکی)
روشهای کنترل میکروبی: شمارش کل باکتریها، بررسی وجود آلودگی و شناسایی گونهها
آزمونهای فیزیکی و شیمیایی: pH، اسیدیته، ثبات محصول و توان بقاء
نگهداری، حمل و شرایط انبار استارتر و پروبیوتیک
مستندسازی نتایج کنترل کیفیت و انطباق با استانداردهای ملی و بینالمللی
نیلوفر عبادی _ استاد
15,500,000
821-810-4532782-1
بانک سامان شعبه جام جم
ویستا نوینا راوین
09128578121