کنترل کیفی استارترلبنی و پروبیوتیک‌
   ویستا نوینا راوین
   09:00
   شهرآرا. خیابان پاتریس لومومبا. خیابان حسین پور. پلاک 73
   3
   8
   1404/07/25
   معرفی استارتر کالچرها و پروبیوتیک‌ها و اهمیت آنها در صنایع غذایی و لبنیات شاخص‌های کیفیت استارتر کالچر و پروبیوتیک (خلوص میکروبی، تعداد سلول زنده، فعالیت بیولوژیکی) روش‌های کنترل میکروبی: شمارش کل باکتری‌ها، بررسی وجود آلودگی و شناسایی گونه‌ها آزمون‌های فیزیکی و شیمیایی: pH، اسیدیته، ثبات محصول و توان بقاء نگهداری، حمل و شرایط انبار استارتر و پروبیوتیک مستندسازی نتایج کنترل کیفیت و انطباق با استانداردهای ملی و بین‌المللی
   نیلوفر عبادی _ استاد
   15,500,000
  
   821-810-4532782-1
   بانک سامان شعبه جام جم
   ویستا نوینا راوین
   09128578121
تاریخ ساعت شروع ساعت پایان