سیستم مدیریت و ایمنی مواد غذایی- الزامات هر سازمان در زنجیره مواد غذایی بر اساس استاندارد ملی ISO 22000-INSO سال 1399
ویستا نوینا راوین
-
09:00
شهرآرا. خیابان پاتریس لومومبا. خیابان حسین پور. پلاک 73
3
16
1404/07/12
مقدمهای بر ایمنی مواد غذایی
اهمیت و ضرورت ایمنی مواد غذایی در زنجیره تأمین
ارتباط ISO 22000 با سایر استانداردها (HACCP، ISO 9001 و ...)
آشنایی با استاندارد ISO 22000
تاریخچه و اهداف استاندارد
دامنه کاربرد
ساختار استاندارد (نسخه 2018 بر اساس HLS)
الزامات سازمانی و رهبری
برنامهریزی و پشتیبانی
الزامات ایمنی مواد غذایی
ارتباطات داخلی و خارجی
مدیریت منابع، زیرساخت و محیط کار
مفاهیم کلیدی و اصول HACCP
پیشنیازهای بهداشتی (PRP)
اصول و گامهای HACCP در چارچوب ISO 22000
طراحی و اجرای FSMS (Food Safety Management System)
شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک
اقدامات کنترلی، OPRP و CCP
مستندسازی در ISO 22000
خطمشی ایمنی مواد غذایی
اهداف و سوابق
کنترل عملیات و پایش عملکرد
ردیابی و برگشتپذیری محصولات
کنترل انحرافات و اقدامات اصلاحی
ممیزی داخلی و بازنگری مدیریت
نحوه برنامهریزی و اجرای ممیزی
نقش بازنگری مدیریت در بهبود سیستم
بهبود مستمر و آمادگی در برابر شرایط اضطراری
روشهای بهبود مستمر FSMS
مدیریت شرایط بحرانی و حوادث غذایی
نیلوفر عبادی _ استاد
19,000,000
821-810-4532782-1
بانک سامان شعبه جام جم
ویستا نوینا راوین
09128578121