سیستم مدیریت و ایمنی مواد غذایی- الزامات هر سازمان در زنجیره مواد غذایی بر اساس استاندارد ملی ISO 22000-INSO سال 1399
   ویستا نوینا راوین
   09:00
   شهرآرا. خیابان پاتریس لومومبا. خیابان حسین پور. پلاک 73
   3
   16
   1404/07/12
   مقدمه‌ای بر ایمنی مواد غذایی اهمیت و ضرورت ایمنی مواد غذایی در زنجیره تأمین ارتباط ISO 22000 با سایر استانداردها (HACCP، ISO 9001 و ...) آشنایی با استاندارد ISO 22000 تاریخچه و اهداف استاندارد دامنه کاربرد ساختار استاندارد (نسخه 2018 بر اساس HLS) الزامات سازمانی و رهبری برنامه‌ریزی و پشتیبانی الزامات ایمنی مواد غذایی ارتباطات داخلی و خارجی مدیریت منابع، زیرساخت و محیط کار مفاهیم کلیدی و اصول HACCP پیش‌نیازهای بهداشتی (PRP) اصول و گام‌های HACCP در چارچوب ISO 22000 طراحی و اجرای FSMS (Food Safety Management System) شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک اقدامات کنترلی، OPRP و CCP مستندسازی در ISO 22000 خط‌مشی ایمنی مواد غذایی اهداف و سوابق کنترل عملیات و پایش عملکرد ردیابی و برگشت‌پذیری محصولات کنترل انحرافات و اقدامات اصلاحی ممیزی داخلی و بازنگری مدیریت نحوه برنامه‌ریزی و اجرای ممیزی نقش بازنگری مدیریت در بهبود سیستم بهبود مستمر و آمادگی در برابر شرایط اضطراری روش‌های بهبود مستمر FSMS مدیریت شرایط بحرانی و حوادث غذایی
   نیلوفر عبادی _ استاد
   19,000,000
  
   821-810-4532782-1
   بانک سامان شعبه جام جم
   ویستا نوینا راوین
   09128578121
تاریخ ساعت شروع ساعت پایان